tiistai 1. huhtikuuta 2014

Itse epäilys


Siihen kun lähtee niin äkkiä uppoaa kaulaansa myöten, joskus ihan kokonaan suohon, josta ei ole helppoa ylös pääsyä. Itsensä epäily vie nopeasti turhaan tamppaamiseen ja toivottomuuteen vaipumiseen. Ihmisen on elettävä valinta valinnalta eteenpäin ja tehtävä päätöksiä omantuntonsa, järkensä ja sisimpänsä mukaan. Ja oltava valmis muuttamaan suuntaa mikäli huomaa tehneensä hölmön päätöksen.

Monesti homeopaatti epäilee sitä onko oikein ymmärtänyt asiakkaan. Se jatkuu seurantakäyntiin asti jolloin kuulee asiakkaan kuulumiset. Käytössä on tarkat analysointimenetelmät, homeopaatin työkalut, jotka johtavat hyvään lopputulokseen mikäli homeopaatti on huomioinut ja kuullut oikeat asiat asiakkaasta. Joskus menee parikin seurantaa ennen kuin muutamasta mahdollisesta lääkeaineesta on poissuljettu ne jotka eivät paranna asiakkaan tilaa tarpeeksi. Mikäli epäilys saa homeopaatin ajattelussa vallan, on helposti seurauksena hätiköintiä, joka ei johda haluttuun lopputulokseen. Tärkeintä on malttaa odottaa vaikutuksia, olla läsnä ja tehdä perusteltuja päätöksiä.

Elämässäkin tulee aikoja jolloin tarkastellaan omaa elämää, mietitään tulevaa ja opitaan menneen elämän virheistä. On hyvä pysähtyä tärkeille tarkistusasemille ottamaan uutta suuntaa ja päättämään seuraavasta tavoitteesta. Pitkospuita rakentaessa on hyvä pysähdellä, havainnoida pohjan kestävyyttä jotta saa rakennettua puu puulta ja päätös päätökseltä kestävää polkua suon yli. Loikkimalla ja kiirehtimällä joutuu vain suohon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti