torstai 3. huhtikuuta 2014

Muutos

Muutoksen laukaisevana tekijänä ovat ulkoiset tai sisäiset tekijät. Ulkoiset tekijät eivät välttämättä muuta ihmistä sisäisesti. Ne voivat saada ihmisen regoimaan muttei häntä muuttumaan ilman tahtoa muutoksesta. Elämänkaareen kuuluvat kriisit muuttavat oman aseman muuttuessa esim. lapsesta aikuiseksi ihmisen asennoitumista joihinkin asioihin.

Kokonaisvaltainen muutos lähtee ihmisen sisältä hänen tahdostaan ja tarpeestaan. Tahtoa harjoitetaan lapsena. Se voidaan alistaa, paisuttaa tai valjastaa ihmisen käyttöön. Tahtoa voidaan myöhemmissä elämän vaiheissakin harjoittaa - opetella ottamaan se käyttöön oikealla tavalla oikeissa tilanteissa. Tämä vaatii irtipäästöä, olemista ilman pyrkimystä, jottei ihmisen halut ja pelot alkaisi ohjailemaan tahtoa.

Kaikki ajatuksemme, pyrkimyksemme, tunteemme ovat energiaa, joka muuttuu materiaksi toiminnassa tai sairaudessa. Suuri shokki, kriisi, elämässämme saa lukkiutuneet energiat liikkeelle. Niissä hetkissä on parhaimpia mahdollisuuksia ohjata energiaansa uusille urille, valita uusia tapoja tehdä. Monesti kriisi avaa näkemään kokonaisvaltaisemmin elämää ja asioita. Silloin voimme tahdollamme saada muutoksia aikaan. Suuri shokki, kriisi, voi myös saada energiamme pois paikoiltaan, väärällä tavalla ja väärässä paikassa toimiessaan energia aiheuttaa sairautta.

Homeopatia on energialääketiedettä. Homeopaattinen lääke saa energiatilassamme muutoksen aikaan resonoidessaan lukkiutuneen energian kanssa. Jumiutuma aukeaa ja muutos on mahdollinen. Homeopaattinen lääke saa myös eksyneen energian palaamaan raiteilleen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti