perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kuva kokonaisuudesta

Hetkessä näyttäytyy kokonaisuus, pienikin osa on oma kokonaisuutensa. Näitä periaatteita käytetään luonnonmukaisesti ihmisiä hoidettaessa. Näin on myös ihmisen elämässä.
Tämä matka ja sen vaiheet kuvastavat elämääni ja ajatusmaailmaani, niitä muutoksia mitä minussa tapahtuu.

Aloittaessani koulun olin erittäin huonossa kunnossa, burn out oli siirtynyt keholleni oireiksi. Kaikenlaiset vastamäet olivat liikaa voimilleni. Mieleni oireet vastasivat jo alkavaa dementiaa. Uuden aloittaminen antoi uusia näköaloja, jonka seurauksena aloitin kuntokuurin sekä hoitamaan itseäni. Ruokavaliooni otin erilaiset vihannes- ja marjasmoothiet, gluteiinitonta ruokavaliota olin noudattanut jo vuosia. Kävin akupunktiossa, myönteistä ajattelua käyttävällä hierojalla, hyötyliikunnan lisäksi aloitin vesijuoksun ja TaiJin. Homeopatia oli tietysti myös tukena koko ajan. Tänä päivänä olen paremmassa kunnossa kuin koskaan, jaksan paremmin, nautin elämästäni.

Homeopaatin tavoite haastattelussa on nähdä syy, se missä ihminen on jumissa, mikä estää häntä paranemasta. Tämä kohta on kaikessa hänessä: olemuksessa, kielessä, näyttäytyy oireina. Syy näyttäytyy joka hetki. Homeopaatin on osattava olla tyhjä omista ennakkoluuloistaan, kokemuksistaan ja analysoimisesta, jotta hän havaitsisi tuon syyn. Tärkeimpiä vastauksia saada on: mistä kaikki alkoi.

Minun syyni oli näköalattomuus. Kaiken olin mielestäni nähnyt ja elämään väsynyt. Elämästäni puuttui ilo, joka näkyi "heikkona verenä". Hemoglobiinini oli 67. Syyttelin kielitaidottomuutta, rahattomuutta, jotta voisin välttää uuden kohtaamisen, uskomuksistani luopumisen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti