torstai 27. maaliskuuta 2014

ALUSSA OLI PUHE

Kaikki alkoi samoin kuin hyvät tarinat yleensäkin. Kevyestä jutustelusta, mahdollisuuksista puhumisesta ilman tarkoitusta toteuttaa.

Kerroin tyttärelleni että on olemassa jatkokoulutusta valmiille homeopaatille. Koulutukseen kuuluisi myös mahdollisuus mennä Tansaniaan klinikalle töihin. Tyttäreni innostui aiheesta ja kysyi miksen menisi mukaan. Syy oli mitä ilmeisin: luontaishoitojen tekeminen ei ole miljoonabisnestä vaikka joidenkin lääkäreiden puolelta halutaan sellainen kuva antaakin. Minulla ei ollut varaa kuin vain unelmiin.

Tyttäreni halusi nähdä äitinsä haaveiden toteuttajana ja keräsi puolestani rahaa. Niinpä aloitin opiskeluni kaksi vuotta sitten. Koulua käyn vielä kaksi vuotta. Lentoliput Tansaniaan ja takaisin on ostettu tämän vuoden syyskuulle.

Nämä kaksi vuotta ovat jo opettaneet minua monella lailla. Ei vain antanut työkaluja työnsä tekemiseen vaan hionut ja lisännyt kykyjä ihmisenä sekä homeopaattina. Moni ennakkoluulo ja harha on karissut minusta. Entä sitten kun olen hetken ollut keskellä afrikkalaista ihmisen ja elämän luontoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti