maanantai 4. elokuuta 2014

Polariteetteja


Monelta ihmiseltä olen saanut kuulla, että tämä helle, jota on Suomessa jatkunut ennätyspitkään, harjoittaa minua mukavasti Afrikan kuumuuteen. Tansaniassa Kilimandjaron juurella on syyskuussa keskimäärin 24 astetta celsiuksilla mitattuna. Ja yöt ovat viileitä. Afrikan aavikoilla yöt ovat suorastaan kylmiä. Kylmyys ja kuumuus on polariteetteja toisilleen. Polariteetteja jotka äärimmillään tuottavat samoja seurauksia.



Homeopatiassa on tärkeää ihmisessä läsnä olevat polariteetit. Ne auttavat löytämään "punaisen langan", kautta ihmisen sairauskertomuksen kulkevan ydinasian. Energian toiminnassa on aina tasapaino: mikäli ihmisessä on jotain jumissa, samaan aikaan energia purkautuu ulos jotain kautta. Joko fyysisinä oireina, psyykessä tai käytöksessä. Ihminen, joka sulkee jopa hikoilun itsessään voi saada raivokohtauksia, kaikkea kontrolloivalla ihmisellä taas voi olla hallitsematonta ripulia.

Sitten täytyy vain löytää miten, milloin ja miksi tuo jumiutuma on syntynyt. Ja antaa siihen hetkeen sopiva lääkeaine. Yksinkertaista. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti