tiistai 8. heinäkuuta 2014

Tärkeintä

Ihmisellä on kyky keskittää huomionsa muuhunkin kuin hengissäsäilymiseen tai lisääntymiseen. Tutkijat ovat  "löytäneet" eläimiltäkin inhimillisiä piirteitä: vallan halua, koristautumista jne. Mutta se kaikki palautuu elämiseen ja lisääntymiseen, siinä hetkessä olennaiseen, joka vaikuttaa eläimessä.

Sama tilanne on katastrofeissa ihmisellä. Tärkeintä on elää. Paradoksaalista on, että kuoleman läheisyydessä ihminen kokee elävänsä syvimmin.

Länsimainen elämä on monella lailla helppoa ja näin meillä on mahdollista keskittää huomiomme monenlaisiin asioihin.Muuhunkin kuin hengissä säilymiseen. Huomion keskittämisestä seuraa energian virtaaminen huomioitavaan suuntaan.

Tämä on yksi niitä aspekteja, jota homeopaatti tarkkailee asiakkaassaan. Mihin ihminen on juuttunut ja miten keho ilmentää tätä energian hukkaa. Se voi olla tunne, ajatus, tapahtuma ihmisen elämässä, joko kertaantuva tai kerran tapahduttuaan sen jälkeisessä elämässä vaikuttava.

Henkisen maailman lakeja on se, että mihin kiinnität huomiotasi se lisääntyy elämässäsi. Joskus meidän on mahdotonta irrottautua tuosta illuusiosta, joka vie energiaa, ilman ulkopuolista apua. Mahdotonta jo siksi ettemme itse halua tai pysty näkemään sitä vaikka tunnemme että jokin on pielessä.

Homeopatia on energia lääketiedettä. Jokin on saanut ihmisen pois tasapainosta. Homeopaatin pyrkimys on saada ihmiselle tasapaino takaisin. Pyrkimys ei ole taistella pöpöjä vastaan tai korjata rikkoontuneita osia ihmisessä. Vaan saada tasapaino takaisin jolloin keho parantaa itseään. Ihmisessä itsessään on valtava uudistumisen voima ja mahdollisuus, mikäli hänen energiansa virtaa oikeisiin kohteisiin.

Huomionsa voi kiinnittää myös tietoisesti tavoitteita saavuttaakseen. Tietoisesti toimiessaan ei jumitu, eikä asiasta tule sitä tekijää joka sairastuttaa. Homeopaatin työtä voisi kutsua myös tietoisuuden herättelemiseksi.

Maailmankaikkeuden lakeja on myös se, että energian täytyy virrata. Silloin tapahtuu muutosta ja uudistumista. Energiaa on käytettävä, jotta virtausta syntyy. Sisälle jumittunut energia sairastuttaa, se myös näyttäytyy ihmisessä erilaisina oireina. Ihmisen kuuluu toteuttaa itseään kykyjensä ja lahjojensa mukaan.

Mihin sinä kiinnität huomiosi, annat energiaasi tänä päivänä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti