tiistai 15. marraskuuta 2016

Auttajana hädässä

Kielemme antaa mahdollisuuden ymmärtää monella lailla. Kokemuksemme luovat puitteet joissa ymmärtää. Yleensä tarvitaan vuosikymmenien ikä ja kokemus, että asiat aukenevat laajasti.

Työssäni niin yrittäjänä kuin vapaaehtoisena toimin usein auttajana hädässä. Kuljen vierellä kun ihminen käy läpi kriisiänsä. Minusta ei juuri olisi apua, jos itse olisin hädässä, auttajana hädässä. Mutta sillä on suuri merkitys, jos olen joskus ollut. Elämälle kiitos, näin on ollut ja ymmärrykseni kasvanut.

Itselleni homeopatia on ollut suurena tukena auttaessani lähimmäisiäni. Homeopatiaa käyttäessäni en tarvitse sanoja, energia kuljettaa eteenpäin. Ihminen käy omaa kokemustaan, olen havainnoija ja vierellä kulkija, kokemuksellani ymmärtävä ja homeopatialla ohjaava.

Se että minulla on energeettinen työkalu auttaa, luo mahdollisuuden muutokseen. Joka on omin voimin tapahtuva. Se vahvistaa autettavaa ja auttajaa. Tämän päivän järjen ja mitattavuuden palvonta vie mahdollisuuden itse vaikuttaa. Järki, logiikka on vain sanoja. Ilman kokonaisvaltaista tunnetta itsessä tyhjää, tuuleen katoavaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti