lauantai 24. toukokuuta 2014

Näkymätöntä yhteyttä


Aivot ovat mahtava työkalu, "tietokone", jolla kuitenkin on hyvin rajalliset mahdollisuudet toimia. Tietoyhteyksien luoma todellisuus. Se on länsimaiden tätä päivää. Ihminen on yksinkertaistanut maailman je eksynyt tietoverkkoihin.
Mieleni menettäminen psykoosissa, henkisiin ulottuvuuksiin tutustuminen selvänäköisyydessä, energioiden kokeminen reikin kautta ovat itselleni olleet seikkailuja ihmisen mahdollisuuksiin sekä välähdyksiä jostain suuremmasta mitä pystymme aivoillamme ymmärtämään.

Elämän jakamat kokemukset ovat opettaneet ihmisen mahdollisuuksien ja kykyjen rajallisuuden. Opettaneet minua hyväksymään itseni ja kokemaan myötätuntoa ihmisyyttä kohtaan.

Pelko ajaa luomaan hallitsemisen harhan. Hallitsemisesta irrottaminen vie minän kuolemaan, eksistentiaalisen tyhjyyden kautta, olematta olemisen kauhun kautta olemiseen, jossa on rauha sekä onni. Välähdyksiä tästä voi jokainen kokea kun on kohdannut yllättävän, hallitsemattoman tapahtuman elämässään. Silloin hän on toisessa energiatilassa ollen maailmassa ei suorittaen sitä. Silloin aika ja avaruus eivät olekaan enää mitattavia, ne ovat elettäviä. On vain puhdas olemassa olo.

Hallitsemisesta kiinni pitäminen on vienyt ihmisen omistamiseen, tuhoamiseen, luomaan verkostoja sekä laitteita joilla hallita. Luomaan asioita, jotka voivat tuhoutua hetkessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti