torstai 23. toukokuuta 2024

Homeopatia on mukana elämässä

Homeopatia on ollut erottamaton osa elämääni jo 30 vuotta. Se on muokannut ajatusmaailmaani, tukenut psyykkistä ja henkistä kasvuani. Ja ollut monessa elämänvaiheessani voimaa ja viisautta antamassa: lasten kotoa lähteminen, avioero, yksinhuoltajuus, uusi parisuhde bonus-lapsineen, mummous, läheisten ja lemmikkien kuolema, vanheneminen..

Olen ollut useissa lääkeainekokeissa eri rooleissa mukana. Välillä koehenkilönä, sitten yhteyshenkilönä, tulosten käsittelyssä. Määrittänyt asiakkailleni kymmeniä erilaisia lääkeaineita. Ja opiskellut jatkuvasti lisää ihmisestä ja homeopatiasta. Tämä kaikki on vaikuttanut minuun energiatasolta lähtien. Mahdollistanut eri olemus- ja kokemuspuolieni tulla käytettäväksi elämässäni.

Tänä aikana on opittu testaamaan soluviljelmillä homeopaattisten lääkkeiden tehoa. Länsimainen tieteellis-tekninen maailmankatsomus vaatii tutkimustuloksia. Niitä myös saadaan, kun on resursseja tehdä tutkimuksia. Tuloksia on jo löydettävissä netistäkin. 

Suurin este homeopatian hyväksymiselle ja ymmärtämiselle on ihminen. Meidän rajalliset aistimme, oppimme, kokemuksemme ja halumme - ihminen näkee ja kuulee asioita joita haluaa nähdä ja kuulla. Ts. mitkä sopivat hänen jo luomaan maailmankuvaansa sekä kokemuksiinsa.

Jotka asiat eivät sovi heidän ymmärrykseensä, ne ovat humpuukia tai ihme. Luokittelu on osa ihmisluontoa. Meillä on myös mahdollisuus luopua teknisestä tavasta ajatella ja antautua ihmettelemään ympäröivää maailmaamme. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti